Sevgili Kızım.

Yayınlandı: 15 Kasım 2019 / Genel

Yine.

Depresif Şizofreni.

“ÖNEMLİ.”
Sevgili Kızım,
Ben duygusal yazılar yazsam da,bakma. Bir erkek için kendinden vazgeçmeyi anlayamam. Bana göre,insan,kalbini istediklerine açar. Öyle ansızın aşık olmazsın. Ansızın olursun ama şöyle. Yaşantını,karakterini,kişiliğini fikirlerinden başka bir şekilde oluşturursun. Nefsine göre mesela. Zevklerin de ona göre şekillenir. Sana güzel görünen de,karakterinden izler vardır. İslamca düşün. İslamca düşünceyi,hayatına da tamamiyle adapte edersen, gözüne ve gönlüne girecek olana karar verebilirsin. Hobilerin,sevdiklerin hep islamdan olur.
Sen,bir yerde taviz vermişsin ve vermeye devam ediyorsun ki,bir erkekten vazgeçemiyorsun. Üstelik kötü birinden. Sana yakışmayacak ahlakta olan birinden. Sen,kendine şu soruyu sormalısın?
.
SEN,SENİ ALDATAN, SENİ BİR KEZ DİNLEMEMİŞ, HER ANINDA HER HATANDA YANINDA DURAMAMIŞ, MERHAMETSİZ,ZALİM,AHLAKSIZ BİR ERKEĞİ HAK EDECEK KADAR KÖTÜ BİR MERTEBEDE MİSİN?
.
Eğer değilsen,kendine işkence etmekten vazgeç. Bu yükü sen sırtlanmışsın,Allah sana vermemiş. Allah seni imtihan etmiş ve sen,bu imtihanı kaybetmişsin. Üstelik kaybedişine aşıksın.
.
Aşk nasıl başlar onu da sorgulamak lazım? Önce bakışırsın,konuşursun,tanırsın, ne bileyim. Bu gibi şeyler. Peki…

View original post 189 kelime daha

Yorum bırakın